Maki sushi – recept
Maki sushi je druh tradičnej japonskej kuchyne, ktorý je dobre známy svojou kombináciou ryže,...
Zeleninové jedlá sú veľmi obľúbené, najmä keď si potrebujete „oddýchnuť“ od mäsových pokrmov. Bezmäsité jedlá sú tiež skvelou voľbou počas horúcich letných dní. Okrem toho sú rýchle, zdravé, ľahko sa pripravujú, sú ľahké a pritom dokážu úžasne zasýtiť.
Najčastejšie sa používajú cuketa, brokolica, karfiol, tekvica, paradajky, paprika, mrkva alebo zemiaky. Zo všetkých ingrediencií sa dá pripraviť množstvo receptov, či už ide o rôzne placky, zemiakové placky, pyré alebo polievky. Okrem toho sa z týchto ingrediencií dá pripraviť aj skvelá grilovaná zelenina, ktorá sa môže podávať ako príloha alebo samostatne s dipom.
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang