Sendviče Reuben sú naozaj chutné a ľahko sa pripravujú. Výborne chutia so zeleninovou polievkou alebo nakladanými uhorkami.
Suroviny
- 8 plátkov ražného chleba
- ½ šálky dresingu Thousand Island (omáčka Tisíc ostrovov)
- 8 plátkov švajčiarskeho syra
- 8 plátkov hovädzieho mäsa z konzervy
- 1 šálka kyslej kapusty (scedená)
- 2 lyžice zmäknutého masla
Postup
- Jednu stranu plátkov chleba rovnomerne potrite dresingom Thousand Island.
- Na štyri plátky chleba položte jeden plátok švajčiarskeho syra, 2 plátky hovädzieho mäsa, 1/4 šálky kyslej kapusty a druhý plátok švajčiarskeho syra.
- Na vrch položte zvyšné plátky chleba, dresingom nadol.
- Vrchnú časť každého sendviča potrite maslom.
- Sendviče položte maslom nadol na predhriaty gril.
- Grilujte, kým obe strany nie sú zlatohnedé, približne 5 minút z každej strany. Podávajte horúce.