Tzatziki – recept
Ošúpanú uhorku nastrúhame na hrubšie "rezance" a vyžmýkame ich tak, aby v nich ostalo čo...
Tzatziki – recept
Ošúpanú uhorku nastrúhame na hrubšie "rezance" a vyžmýkame ich tak, aby v nich ostalo čo...
Domáci zeleninový dressing – recept
Jogurt, paradajku, uhorku, olej a cesnak dáme do mixéra a zmixujeme dopenista. Ochutíme...
Bravčové v cestíčku
Takto pripravené mäso ochladíme a podávame so šalátom.
Kapustnica s mäsom – recept
Kapustnicu môžete podávať s opekanými, alebo varenými zemiakmi.
Podravka toast souffle
Zapečené hrianky podávame teplé. Spolu s pivom, vínom, jogurtom, alebo teplým čajom si na...
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zemiaky zapečené so syrom cottage cheese chutia oveľa lepšie, keď ich podávame 10 minút po...
Omeleta so zeleninou
Na pečenú zeleninu pomaly a za stáleho miešania pridávame Podravku. Pri tomto procese sa...
Ryba na lisabonský spôsob
Rybu na lisabonský spôsob môžeme podávať ako samostatný rybí pokrm pri rôznych...
Rybárov guláš
Na varenie použijeme plytkú širokú rajnicu alebo holandskú rúru (liatinový kotlík)....
Nákyp zo šampiňónov – recept
Šampiňóny očistíme a oddelíme hlavičky. Cibuľu pokrájame na drobné kúsky a spoločne so...
Punčové rezy – recept
Cesto:
Domáca becherovka – recept
Všetko dáme do fľaše, zatvoríme, poriadne pretrasieme a necháme lúhovať minimálne 24...
Ríbezľový kompót – recept
Ríbezle odstopkujeme, umyjeme a necháme odkvapkať. Následne ich dáme do pohárov striedavo s...
Diabolske kuracie pečienky – recept
Na panvicu si dáme olej, na ktorom opražíme na kolieska pokrájanú cibuľu, po zmäknutí...
Cuketové kolieska – recept
Cuketu poriadne umyjeme a nakrájame na kolieska hrubé asi pol centimetra. Medzi dve kolieska...
Srbská roštenka – recept
Roštenku umyjeme, osušíme a pokrájame na plátky. Okrajové blany narežeme, naklepeme,...
Medovo-orechový zákusok – recept
Orechová zmes:
Novorodenci a dojčatá, ako ich správne kŕmiť?
Dojčatá sa menia z mesiaca na mesiac. A aj keď vaše bábätko dobre prospieva...
Laskonky – recept
Plnka: 1
Internátny cestovinový šalát – recept
Cestoviny uvaríme v osolenej vode a precedíme. Pridáme nakrájané paradajky, uhorku a...
Karamelové veterníky – recept
CESTO:
Ľahký muffin – recept
Pripravíme si mokrú zmes do menšej misky. Zmiešame 1/2 hrnčeka mlieka, 1/4 hrnčeka...
Halušky so syrom – recept
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Môžeme ich aj pomixovať. Scedíme...
Mozzarelový šalát – recept
Mozzarellu a paradajky nakrájame. Pridáme čierne olivy, bazalku, pokvapkáme olejom a osolíme...
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang