Recepty

Ruský teľací rezeň – recept

Teľacie stehno očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájame na rezne. Tie naklepeme, okrajové...

Varená teľacina v kôprovej omáčke

Uvarenú teľacinu nakrájame, prelejeme pripravenou omáčkou a podávame teplú s koreňovou...

Kuracie mäso s bylinkovým maslom

Upečené kuracie rezne posypeme mandľami. Podávame so zeleninovou prílohou a šalátom podľa...

Kurča na zelenine a hubách – recept

Očistené kurča rozkrojíme na porcie a osolíme. Na masle opražíme pokrájanú koreňovú...

Zákusok Snickers – recept

Cesto:

Tvarohovo-zemiakové placky – recept

Nastruhané zemiaky zmiešame s tvarohom, prelisovaným cesnakom, soľou, rascou, vajciami a...

Silná imunita z vitamínu C

Bez správnej a dostatočnej imunity podľahneme každej chorobe. Imunita je pre ľudské telo...

Tipy a triky

Pri pečení torty, zákuskov, či koláčov majú mať suroviny ako múka, mlieko, tuk rovnakú...

Zemiakové tipy a triky

Zemiaky sa musia skladovať v chladnej, suchej, no predovšetkým tmavej miestnosti. Pôsobením...

Ovocné rezy s tvarohom – recept

Cesto:

Tvarohový zázrak – recept

Cesto:

Pečené kurča – recept

Na korenenú omáčku potrebujeme :

Pečená jahňacina

Pečenú jahňacinu nakrájame na kusy, výpek precedíme a podávame osobitne. S jahňacinou...

Plnené zapekané omelety – recept

Múku rozmiešame s vajciami a soľou. Pridáme minerálnu vodu a urobíme cesto. Necháme pár...

Cuketový koláč s tvarohom – recept

Cesto:

Kuracie mäso s glazovanou zeleninou – recept

Kuracie prsia nakrájame na rezance. Dáme ich do misky spolu s vajcom, škrobom, korením a...

Jogurt – recept

Mlieko prevaríme a necháme vychladnúť na asi 50 stupňov. Potom pridáme Salko, Tatru a jogurt....

Placky zo starého chleba – recept

Chlieb dáme rozmočiť do vody. Potom vodu vymačkáme a pridáme vajíčko, trochu vegety, rasce,...

Hovädzie mäso stroganov – recept

Mäso, ktoré sme najskôr pokrájali na hrubé plátky okolo 2cm, následne naklepali, nakrájali...

Grilovaný hamburger

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Rolky z roštenky so zeleninou

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom...

Maďarská pena – recept

Maslo spoločne s postrúhaným , prípadne topeným syrom vymiešame. Maďarskú salámu pomelieme...

Salámová pena – recept

Salámu jemne pomelieme. Maslo vymiešame a striedavo doň pridávame smotanu a pomletú salámu....

Uhorkové jednohubky – recept

Syr zmiešame s pažítkou, osolíme a urobíme malé gulôčky. Uhorky nakrájame na kolieska. Na...

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang