Tradičné fínske mäsové guľky – recept
Strúhanku alebo chlieb namočíme do polovice smotany a 1 dl vody a necháme chvíľu odstáť....
Tradičné fínske mäsové guľky – recept
Strúhanku alebo chlieb namočíme do polovice smotany a 1 dl vody a necháme chvíľu odstáť....
Piškótová roláda s kokosom – recept
Vajcia s cukrom vyšľaháme, pridáme teplú vodu a múku. Všetko spolu vymiešame a vylejeme na...
Študentská pečať (domáca) – recept
V hrnci nad parou vymiešať Ceru, cukor a vajcia do zhustnutia. Za stáleho miešania postupne...
Domáci váječný likér – recept
V hrnci privedieme vodu do varu a pripravíme si nádobu, ktorá musí zapadnúť do hrnca.
Domáci krémeš – recept
Lístkové cestá rozvaľkáme na veľkosť plechu a každé upečieme. Z mlieka a Zlatého klasu...
Sviečková s kyslou kapustou a šampiňónmi – recept
Očistíme a nadrobno nakrájame šalotku.
Batátové hranolky s pivnou majonézou – recept
Tieto sladké chrumkavé opekané zemiaky zmenia váš život. Sú slané, sladké, chrumkavé a ak...
Penne s maslovou tekvicou, paprikou a syrom – recept
V hrnci necháme zovrieť vodu.
Zelené halušky v jemnej omáčke
Zelené halušky v jemnej omáčke podávame s hlávkovým šalátom.
Cestoviny a lá Bolognese
Hotovou omáčkou polejte uvarenú cestovinu a podávajte s nastrúhaným parmezánom.
Šalát s čerstvým syrom
Do šalátu môžete pridať aj inú zeleninu, napr. uhorky, reďkovku atď. Najlepší šalát...
Rizoto na španielsky spôsob
Rizoto posypeme nakrájanou vňaťou z mladej cibuľky. Podávame.
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Do omáčky vmiešame gaštany. Teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou...
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Podávame na tanieri, kde dáme najprv šalát, potom nakrájané teľacie kotlety a nakoniec...
Mäsové guľky s omáčkou
Mäsové guľky podávame spolu s omáčkou a špagetami, ktoré posypame nasekanou čerstvou...
Zeleninovo-syrový koláč
Koláč necháme trochu vychladnúť a nakrájame. Môžeme ho podávať teplý alebo studený.
Šišky s džemom – recept
Maslo vymiešame s 30 g cukru a so žĺtkami, pridáme vykysnutý kvások, ktorý si pripravíme z...
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Na tanier poukladáme stehná,prelejeme omáčkou. Pridáme varené zemiaky alebo inú prílohu...
Rizoto s hubami
Rizoto posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Podávame.
Koláčiky s tvarohom
Syrové koláčiky podávame horúce.
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s...
Chutná zapečená fazuľa
Upečenú fazuľu posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame ako hlavné jedlo alebo...
Bravčová panenka na stredomorský spôsob
Na tanier poukladáme bravčovú panenku nakrájanú na plátky. Podávame s Ajvarom Podravka a...
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Keď je koláč hotový, vyberieme ho z rúry, necháme vychladnúť, nakrájame na kúsky a...
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang