Svieži marhuľový koláč – recept
Bielky z vajec ušľaháme na tuhý sneh, postupne zašľahávame cukor, kým sneh trochu...
Svieži marhuľový koláč – recept
Bielky z vajec ušľaháme na tuhý sneh, postupne zašľahávame cukor, kým sneh trochu...
Chrenová šľahačka na Veľkú noc – recept
Zmiešame kyslú smotanu, chren, majonézu, horčicu, osolíme a okoreníme, vytlačíme šťavu z...
Slané plnené bochníčky – recept
Cesto:
Kôprovníky – recept
Cesto:
Vianočná štóla – recept
Z droždia, 2 PL cukru, 1 PL múky a 100 ml vlažného mlieka si pripravíme kvások. Necháme...
Špaldové buchty – recept
Plnka:
Pajgle – recept
Cesto:
Rovenšťanské žaby – recept
Cesto:
Dolky – recept
Z vajec, cukru, 5 dl mlieka, múky a štipky soli vyšľaháme jemné cesto tak, aby v ňom neboli...
Vianočný orechový pletenec – recept
Cesto:
Bratislavské rožky – recept
Cesto:
Turecké kocky – recept
Cesto:
Sézamové slimáčiky – recept
Cesto:
Jablkové ružičky – recept
Umyté jablká rozkrojíme na polovice, odstránime jadrovníky a nakrájame na 2 mm plátky. Do...
Slávnostné gaštanové rezy – recept
Cesto:
Rýchla chrenová pomazánka – recept
Do strúhaného chrenu pridáme krájané natvrdo uvarené vajcia, majonézu, horčicu, polievkové...
Virgin Mojito – recept
V pohári rozpučíme listy mäty, pridáme ľad, cukor, šťavu z 1/2 limetky (zeleného...
Cícerový hummus s cviklovým šalátom
Tento recept patrí medzi naše najčastejšie pripravované jedla. Konzumujeme ho na...
Opačné rezne – recept
Rezne nasolíme a nakoreníme. Do hrubšieho mikroténového sáčku nasypeme asi 5 PL strúhanky....
Hovädzie mäso na pive – recept
Hovädzie mäso nakrájame na 4 steaky. Rúru predhrejeme na 150°C. Panvicu dáme na mierny oheň....
Hovädzia roštenka plnená slivkami – recept
Roštenku prešpikujeme 60 g sliviek. Cibuľu opražíme na oleji do sklovita. Na cibuli opražíme...
Syrovo-šunkové slimáky – recept
Lístkové cesto na doske rozvaľkáme na 40 cm široký pás. Syr, smotanu, vegetu a korenie...
Strukovinový šalát s feta syrom – recept
24 hodín naloženú strukovinu vo vode prelejeme do hrnca a necháme zovrieť.
Hruškovo-banánový koláč – recept
Cesto:
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang