Špargľa s holandskou omáčkou – recept
Špargľa: Najskôr odrežeme tvrdú drevnatú spodnú časť špargle a očistíme z vlákien...
Špargľa s holandskou omáčkou – recept
Špargľa: Najskôr odrežeme tvrdú drevnatú spodnú časť špargle a očistíme z vlákien...
Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu – recept
Na panvici rozpálime olej. Pittu prerežeme napoly, tak aby nám vznikli dva plátky. Na panvici...
Červená kapusta na víne – recept
Kapustu pokrájame na tenké rezančeky. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme...
Zemiakový šalát s cviklou – recept
Cviklu nakrájame na kocky a necháme celú noc marinovať v mede a octe.
Zapekaný karfiol – recept
vé mlieko a urobíme z nich zemiakovú kašu. Zamiešame do nej na oleji podusenú cibuľku a...
Zapekaná brokolica – recept
Brokolicu prelejeme vriacou vodou. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy.
Vyprážaný karfiol – recept
Ružičky karfiolu varíme 15 minút vo vode. Vyberieme ich a necháme vychladnúť. Potom ich...
Vyprážaný baklažán so zeleninou – recept
Baklažán nakrájajte na tenšie plátky. Osoľte. Obaľte v múke a vyprážajte v oleji tak, aby...
Tekvicový prívarok – recept
Tekvicu nakrájame na malé kocky. Dáme ju variť do osolenej vody (voda musí byť po okraj...
Smotanová omáčka so zeleninou – recept
Vo vode dáme uvariť očistenú mrkvu, petržlen a zeler. Pridáme nové korenie a bobkový list....
Pseudorientálne vegánske jedlo – recept
Cibuľu, pór a mrkvu (t.j. nie na kolieska/kocky ale na plátkovité útvary - mrkvu pozdĺžne,...
Pepperonata – recept
Papriky pokrájame na 2 cm pásiky. Rozpálime oheň vo veľkej panvici. Opražíme pokrájanú...
Pečený baklažán s mozzarellou – recept
Na olivovom oleji chvíľku podusíme rajčiny a cuketu, kým nezmäknú. Potom vydlabeme...
Paradajkový šalát s bielou fazuľkou – recept
Olej, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a citrónovu šťavu zmiešame v malej miske, aby...
Kolienka s paradajkami a špenátom – recept
Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu na vrecúšku. Precedíme a prelejeme v sitku...
Karfiolové karbonátky – recept
Karfiol varíme 20 minút vo vode do zmäknutia. Roztlačíme ho.
Kapustový šalát – recept
Kapustu nastrúhame na hrubšom strúhadle. Listy, ktoré nám už nejdú nastrúhať, pokrájame...
Kalerábové placky – recept
Očistený a umytý kaleráb nakrájaný na väčšie kusy uvaríme skoro do mäkka. Necháme...
Kalerábová polievka – recept
Kaleráb nastrúhame na hrubšom strúhadle. Do hrnca dáme maslo a opražíme na ňom kaleráb....
Grécky šalát – recept
Uhorku, papriku a paradajky nakrájame na malé kocky. Cibuľu nadrobno nakrájame. Zmiešame...
Gado gado – recept
2 porcie: Uduste mrkvu a karfiol na panvici 5 minút, alebo kým nezmäknú. Pridajte fazuľkové...
Cuketové placky – recept
Cuketu a zemiaky postrúhame na jemno a scedíme. Do zmesi pridáme múku, trošku soli,...
Brokolica v bešamelovej omáčke – recept
Brokolicu varíme 10 minút v osolenej vode. Nakrájame ju na menšie ružičky. Na masle...
Delená strava – Howard Hay
Delená strava je spôsob stravovania, ktorý zahŕňa rozdelenie jedál na konkrétne makroživiny...
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang