Recepty

Mastené lokše s kapustou – recept

Uvarené zemiaky nastrúhame nadrobno. Pridáme do nich jedno vajce a štipku soli. Pridávame...

Hubová pizza s brokolicou – recept

Múku preosejte do misy, urobte jamku, do ktorej rozdrobte droždie. Pridáme asi 5 PL teplej vody...

Recept na ľadovú kávu

Ľadová káva je osviežujúci a lahodný nápoj, ktorý sa v posledných rokoch stáva čoraz...

Letný ovocný dezert plný farieb

S blížiacim sa letom často myslíme na teplé slnečné dni a chutné osviežujúce letné...

Ľahký cestovinový šalát – recept

Cestovinový šalát je klasickým jedlom, na ktorom si pochutnáva mnoho ľudí na celom svete. Je...

Kurča na provensalský spôsob – recept

Kurča očistíme, rozštvrtíme a na oleji narýchlo opečieme. Potom ho podlejeme bielym vínom a...

Hergma – recept

Cibuľu a cesnak nasekáme. Dáme ich na olej dusiť. Pridáme taktiež ocot, korenie, soľ,...

Krémová hubová polievka – recept

Hlbokú zemitú chuť klasického receptu na domácu krémovú hubovú polievku nemožno prekonať,...

florentska-telacia-pecen-2

Florentská teľacia pečeň – recept

Pečeň nakrájame na tenké plátky a následne ich zľahka pomúčime. Do panvice dáme olej,...

Žemlovka s pudingom – recept

Z mlieka a pudingového prášku uvaríme puding. Pekáč vymastíme maslom, poukladáme...

pecen-z-bali-2

Pečeň z Bali – recept

Cibuľu a cesnak na drobné kúsky pokrájame, zľahka popražíme a pomiešame s koreninami a...

Zapekané hlivy – recept

Na polovičnej dávke masti upražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané hlivy,...

Šampiňonové špízy – recept

Syr nakrájame na kocky. Na kovovú ihlu striedavo napichujeme šampiňóny a syr. Takéto špízy...

Tresčie závitky na diabolský spôsob – recept

V miske zmiešame horčicu, trošku korenia, posekanú petržlenovú vňať a sardely, ktoré sme...

Husárske pečené mäso – recept

Mäso, ktoré sme vložili do posolenej vriacej vody, varíme do polomäkka spoločne so zeleninou,...

Víte, kolik kofeinu obsahuje vaše oblíbená káva?

Každé ráno, kdy se probouzíme do nového dne, nám naše milovaná káva dodává potřebnou...

Buchtičkový prstenec s medovým maslom

Zohrejeme si mlieko a pomarančovú kôru na malej panvici. Keď sa z nich začne pariť, dáme...

Zelená fazuľka dusená s anglickou slaninou – recept

Slaninu opražíme, pridáme maslo a pokrájanú fazuľku. Ochutíme cesnakom rozotretým so...

Székelský guláš – recept

Mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky dáme do hrnca s na drobné kúsky pokrájanou...

Banánový zákusok – recept

Žĺtky vyšľaháme s 200 g cukru do peny, pridáme kakao, olej a vodu a ešte chvíľu...

Banánový šalát – recept

Do misky dajte majonézu, trochu sušeného estragónu (čerstvého), aníz alebo fenikel,...

Ľahké rizoto – recept

Ryžu poriadne premyjeme v sitku. Mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Brokolicu...

Špenátový prívarok – recept

Mlieko nalejeme do hrnca a dáme na mierny oheň. Dáme doň zmrazenú kocku špenátu a počkáme,...

Špenátové lasagne – recept

Umytý špenát nakrájame a oblanžírujeme v horúcej osolenej vode. Opláchneme studenou vodou a...

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang