Africké kura – recept
Porcie kurčaťa opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier a odložíme...
Africké kura – recept
Porcie kurčaťa opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier a odložíme...
Dusený karfiol – recept
Ružičky karfiolu namočíme do vody. Rozotrieme polovicu cesnaku, ďumbieru a papriky a...
Špargľa po maďarsky – recept
Špargľu uvaríme v posolenej vode a necháme odkvapkať. Strúhanku opražíme na masle. Na dno...
Baklažány na smotane – recept
Na bešamelovú omáčku potrebujeme:
Kapor s tymiánom – recept
Kapra umyjeme, odstránime šupiny a do vnútra dáme celý tymián. Takto necháme odstáť hodinu...
Domáce cestoviny – recept
Múku vymiešame s vodou a vajciami na tuhé cesto. Čím tuhšie, tým lepšie, preto sa snažte...
Banana split – recept
Do zmrzlinovej misy uložíme banán, ktorý sme predtým rozkrojili na polovicu. Na banán dáme...
Baklažánový koláč so strúhaným syrom – recept
Baklažány olúpeme, nakrájame na pozdĺžne plátky a na oleji osmažíme. Ohňovzdornú misu...
Karí z baklažánov – recept
Paradajky olúpeme, nakrájame a uvaríme v šálke vody. Potom rajčiny prelisujeme. Baklažány...
Hríby na bordelaiský spôsob – recept
Hríby očistíme a dáme do ohňovzdornej misy s rozpáleným olejom. Približne 10 minút...
Cesta k čerstvosti: Optimálne podmienky skladovania ovocia a zeleniny
V dnešnej dobe, keď sa snažíme žiť zdravo a šetrne k našej planéte, je správne...
Dusená pečeň – recept
Pečeň najskôr poutierame vlhkou utierkou a následne pokrájame na plátky hrubé približne 2...
Bratislavské bravčové pliecko – recept
Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo...
Kel – recept
Kel očistíme, omyjeme a nakrájame na tenké plátky. Zemiaky nakrájame na 1/2 cm hrubé...
Karfiol po rímsky – recept
Cesnak pokrájame na drobné kúsky a spoločne s petržlenovou vňaťou ho speníme na oleji. Ak...
Pečeňový nákyp – recept
Najskôr z pečene odstránime blanu a žily. Cibuľu nakrájame na drobné kúsky a podusíme ju...
„Pozlátené“ hovädzie držky na bolonský spôsob – recept
Držky najskôr uvaríme a následne ich pokrájame na štvorčeky. Do kastróla dáme štipku...
Pečeňové závitky – recept
Pečeň zalejeme vriacou vodou a niekoľko minút varíme. Vyberieme ju, najskôr odblaníme a...
Recept na kuracie rezne s omáčkou
Rezne sú overená klasika, ktorú môžete pripraviť z rôznych druhov mäsa. Vyskúšajte tieto...
Kuracie mäso s čili po sečuánsky – recept
Chutné ázijské jedlo, ktoré pripravíte za 10 minút. Toto pikantné sečuánske kuracie mäso...
Recept na krémovú kuraciu polievku
Krémová kuracia polievka, ktorá vás zahreje až do špiku kostí. Domáca pohoda v podobe misky...
Recept na kurací Cordon Bleu
Ak vás už omrzeli tradičné rezne, vyskúšajte pre zmenu Cordon Bleu. Šunka a plátok syra...
Recept na kuraciu krémovú polievku
V chladných mesiacoch chceme veci, ktoré nás naozaj zahrejú - teplé misky plné krémových,...
Recept na kubánsky sendvič
Tento sendvič je výnimočný vďaka vrstvám marinovanej bravčovej pečienky, šunky, syra a...
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang