Tento lahodný recept je hotový za 375 minút a z nižšie uvedených ingrediencií ho môže ochutnať až 12 ľudí.
Ingrediencie
- 1 kg mletého hovädzieho mäsa
- 2 šálky cibule nakrájanej na drobné kocky
- 2 plechovky fazule pinto
- 1 plechovka ružovej fazule
- 1 plechovka kukurice, scedenej
- 1 plechovka slivkových paradajok
- 1 plechovka nakrájaných paradajok
- 1 plechovka paradajok s chilli
- 2 malé poháre zelených papričiek jalapeňos
- 1 plechovka čiernych olív, scedených a nakrájaných na plátky, voliteľné
- 1/2 šálky zelených olív, nakrájaných na plátky, voliteľné
- 1 balenie zmesi korenia na taco
- 1 balenie zmesi rančového šalátového dresingu
- kukuričné lupienky na podávanie
- kyslá smotana na ozdobu
- strúhaný syr na ozdobu
- nasekaná zelená cibuľka na ozdobu
- nakladané papričky jalapeňos na ozdobu
Postup
- Mleté hovädzie mäso a cibuľu opečte na veľkej panvici, potom prebytočný tuk nechajte odkvapkať a následne presuňte opečené hovädzie mäso a cibuľu do veľkého hrnca.
- Pridajte fazuľu, kukuricu, paradajky, zelené čili, čierne olivy, zelené olivy, korenie na taco a zmes rančerského dresingu a varte v hrnci na nízkej teplote 6 až 8 hodín.
- Pri podávaní dajte do každej misky niekoľko kukuričných lupienkov a naberte na ne polievku. Navrch dajte kyslú smotanu, syr, zelenú cibuľku a jalapeňos.