PolievkyRecepty

Recept na pomaly varenú polievku Taco

Táto rýchla polievka je plná všetkých chutí, ktoré by ste očakávali v tex-mex chilli. Jednoducho ju upravte podľa svojej chuti, pridajte viac taco korenia alebo čerstvo nakrájané papričky jalapeňo pre väčšiu pálivosť. Tínedžeri milujú túto polievku s tortillovými čipsami, rozdrobeným syrom Cheddar a kopčekom kyslej smotany.

Ingrediencie

  • 0,5 kg mletého hovädzieho mäsa
  • 1 cibuľa, nakrájaná nadrobno
  • 1 plechovka čili fazule so šťavou
  • 1 plechovka fazule so šťavou
  • 1 plechovka kukurice s celými jadrami a šťavou
  • 1 plechovka paradajkovej omáčky
  • 2 šálky vody
  • 2 plechovky olúpaných a nakrájaných paradajok
  • 1 plechovka zelenej papriky nakrájanej na kocky
  • 1 balenie zmesi korenia na taco

Postup

  1. Na stredne veľkej panvici uvarte mleté hovädzie mäso do hneda na strednom ohni. Nechajte ho odkvapkať a odložte bokom.
  2. Do hrnca dajte mleté hovädzie mäso, cibuľu, chilli fazuľu, fazuľu, kukuricu, paradajkovú omáčku, vodu, paradajky nakrájané na kocky, zelenú papriku a zmes korenia taco.
  3. Zmiešajte a pomaly varte 8 hodín na nízkom stupni.

TIP na podávanie: Polievku taco doplňte kyslou smotanou, avokádom a koriandrom, aby ste získali chuť hodnú reštaurácie.

Kategorie:

Polievky | Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang