Pripravte si výbornú domácu šľahačku podľa tohto jednoduchého receptu. Vaša šľahačka bude vždy perfektná. Nezabudnite si vopred vychladiť misu a šľahače.
Ingrediencie
- 1 šálka vychladenej hustej smotany
- 1 lyžica javorového sirupu alebo medu alebo práškového cukru
- 1 lyžička vanilkového extraktu
Postup
- Ak chcete dosiahnuť rýchlejšie výsledky, vložte misu na miešanie a šľahače do mrazničky, aby sa schladili aspoň na 15 minút alebo na celú noc.
- V mise zmiešajte vychladenú smotanu, sladidlo a vanilkový extrakt. Začnite mixovať pri nízkych otáčkach a potom ich zvýšte na stredne vysoké.
- Pokračujte v mixovaní, kým sa objem smotany nezvýši takmer na dvojnásobok. Pokračujte v šľahaní podľa toho, akú hustú šľahačku potrebujete.