Suroviny
- 500 g cestovín
- 2 väčšie paradajky
- 1 zelená paprika
- 1 pór
- malá konzerva kukurice
- 3-5 lyžíc tatarskej omáčky
- 1 lyžica horčice
- 2 kúsky filé z pangasia
- 2 kúsky syra na vyprážanie
- 2 vajíčka
- hladká múka
- strúhanka
- soľ
- olej
- voda
Postup
Vo vode uvaríme cestoviny podľa návodu. Paradajky a papriku pokrájame na kocky, ktoré sú vo veľkosti cestovín. Pór nakrájame. Cestoviny zmiešame so zeleninou. Primiešame kukuricu, tatársku omáčku a horčicu. Zamiešame.
Každý si môže ochutiť soľou podľa chuti. Vhodné sú aj bylinky ako oregano alebo bazalka. Necháme vychladiť. Pangasy rozrežeme na 2 polovice. Takisto štvorček syra na vyprážanie prekrojíme na polovicu, aby vytvoril dva trojuholníky.
Pangasy aj syr obalíme v trojobale (najskôr v hladkej múke, potom vo vajíčku a napokon v strúhanke). Vyprážame sprudka na rozpálenom oleji.