Jednoduchý recept na večeru s použitím mrazených kreviet, zeleniny a polenty.
Ingrediencie
- 1 vrecko mrazených divokých nevarených argentínskych červených kreviet
- 1 vrecko mrazených šampiňónov
- 2 lyžice olivového oleja
- soľ
- čerstvo namleté čierne korenie
- 1 vrecko mrazenej krémovej polenty so špenátom a mrkvou
Postup
- Plech na pečenie s okrajmi položte na mriežku v strede rúry a predhrejte ho na 220 °C.
- Ešte zmrazené krevety a huby vysypte do veľkej misy. Pokvapkajte ich olivovým olejom, okoreňte soľou a korením a premiešajte.
- Opatrne ich preneste na horúci plech a rozložte do rovnomernej vrstvy.
- Pečte a v polovici pečenia premiešajte, kým krevety nie sú uvarené a všetko nie je prehriate, celkovo asi 10 minút.
- Medzitým rozmrazte a zohrejte krémovú polentu so špenátom a mrkvou podľa návodu na obale.
- Krevety a huby podávajte na polente.