Pečené kurča – recept
Na korenenú omáčku potrebujeme :
Pečené kurča – recept
Na korenenú omáčku potrebujeme :
Pečená jahňacina
Pečenú jahňacinu nakrájame na kusy, výpek precedíme a podávame osobitne. S jahňacinou...
Plnené zapekané omelety – recept
Múku rozmiešame s vajciami a soľou. Pridáme minerálnu vodu a urobíme cesto. Necháme pár...
Cuketový koláč s tvarohom – recept
Cesto:
Kuracie mäso s glazovanou zeleninou – recept
Kuracie prsia nakrájame na rezance. Dáme ich do misky spolu s vajcom, škrobom, korením a...
Jogurt – recept
Mlieko prevaríme a necháme vychladnúť na asi 50 stupňov. Potom pridáme Salko, Tatru a jogurt....
Placky zo starého chleba – recept
Chlieb dáme rozmočiť do vody. Potom vodu vymačkáme a pridáme vajíčko, trochu vegety, rasce,...
Hovädzie mäso stroganov – recept
Mäso, ktoré sme najskôr pokrájali na hrubé plátky okolo 2cm, následne naklepali, nakrájali...
Grilovaný hamburger
Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.
Rolky z roštenky so zeleninou
Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom...
Maďarská pena – recept
Maslo spoločne s postrúhaným , prípadne topeným syrom vymiešame. Maďarskú salámu pomelieme...
Salámová pena – recept
Salámu jemne pomelieme. Maslo vymiešame a striedavo doň pridávame smotanu a pomletú salámu....
Uhorkové jednohubky – recept
Syr zmiešame s pažítkou, osolíme a urobíme malé gulôčky. Uhorky nakrájame na kolieska. Na...
Tzatziki – recept
Ošúpanú uhorku nastrúhame na hrubšie "rezance" a vyžmýkame ich tak, aby v nich ostalo čo...
Domáci zeleninový dressing – recept
Jogurt, paradajku, uhorku, olej a cesnak dáme do mixéra a zmixujeme dopenista. Ochutíme...
Bravčové v cestíčku
Takto pripravené mäso ochladíme a podávame so šalátom.
Kapustnica s mäsom – recept
Kapustnicu môžete podávať s opekanými, alebo varenými zemiakmi.
Podravka toast souffle
Zapečené hrianky podávame teplé. Spolu s pivom, vínom, jogurtom, alebo teplým čajom si na...
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zemiaky zapečené so syrom cottage cheese chutia oveľa lepšie, keď ich podávame 10 minút po...
Omeleta so zeleninou
Na pečenú zeleninu pomaly a za stáleho miešania pridávame Podravku. Pri tomto procese sa...
Ryba na lisabonský spôsob
Rybu na lisabonský spôsob môžeme podávať ako samostatný rybí pokrm pri rôznych...
Rybárov guláš
Na varenie použijeme plytkú širokú rajnicu alebo holandskú rúru (liatinový kotlík)....
Nákyp zo šampiňónov – recept
Šampiňóny očistíme a oddelíme hlavičky. Cibuľu pokrájame na drobné kúsky a spoločne so...
Punčové rezy – recept
Cesto:
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang