Pečené kurča – recept

Na korenenú omáčku potrebujeme :

Pečená jahňacina

Pečenú jahňacinu nakrájame na kusy, výpek precedíme a podávame osobitne. S jahňacinou...

Plnené zapekané omelety – recept

Múku rozmiešame s vajciami a soľou. Pridáme minerálnu vodu a urobíme cesto. Necháme pár...

Cuketový koláč s tvarohom – recept

Cesto:

Kuracie mäso s glazovanou zeleninou – recept

Kuracie prsia nakrájame na rezance. Dáme ich do misky spolu s vajcom, škrobom, korením a...

Jogurt – recept

Mlieko prevaríme a necháme vychladnúť na asi 50 stupňov. Potom pridáme Salko, Tatru a jogurt....

Placky zo starého chleba – recept

Chlieb dáme rozmočiť do vody. Potom vodu vymačkáme a pridáme vajíčko, trochu vegety, rasce,...

Hovädzie mäso stroganov – recept

Mäso, ktoré sme najskôr pokrájali na hrubé plátky okolo 2cm, následne naklepali, nakrájali...

Grilovaný hamburger

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Rolky z roštenky so zeleninou

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom...

Maďarská pena – recept

Maslo spoločne s postrúhaným , prípadne topeným syrom vymiešame. Maďarskú salámu pomelieme...

Salámová pena – recept

Salámu jemne pomelieme. Maslo vymiešame a striedavo doň pridávame smotanu a pomletú salámu....

Uhorkové jednohubky – recept

Syr zmiešame s pažítkou, osolíme a urobíme malé gulôčky. Uhorky nakrájame na kolieska. Na...

Tzatziki – recept

Ošúpanú uhorku nastrúhame na hrubšie "rezance" a vyžmýkame ich tak, aby v nich ostalo čo...

Domáci zeleninový dressing – recept

Jogurt, paradajku, uhorku, olej a cesnak dáme do mixéra a zmixujeme dopenista. Ochutíme...

Bravčové v cestíčku

Takto pripravené mäso ochladíme a podávame so šalátom.

Kapustnica s mäsom – recept

Kapustnicu môžete podávať s opekanými, alebo varenými zemiakmi.

Podravka toast souffle

Zapečené hrianky podávame teplé. Spolu s pivom, vínom, jogurtom, alebo teplým čajom si na...

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou

Zemiaky zapečené so syrom cottage cheese chutia oveľa lepšie, keď ich podávame 10 minút po...

Omeleta so zeleninou

Na pečenú zeleninu pomaly a za stáleho miešania pridávame Podravku. Pri tomto procese sa...

Ryba na lisabonský spôsob

Rybu na lisabonský spôsob môžeme podávať ako samostatný rybí pokrm pri rôznych...

Rybárov guláš

Na varenie použijeme plytkú širokú rajnicu alebo holandskú rúru (liatinový kotlík)....

Nákyp zo šampiňónov – recept

Šampiňóny očistíme a oddelíme hlavičky. Cibuľu pokrájame na drobné kúsky a spoločne so...

Punčové rezy – recept

Cesto:

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang