Medové rezy
Suroviny na cesto spolu vymiesime do hladka (aspoň 15 min., aby sa nám spojili všetky suroviny)....
Medové rezy
Suroviny na cesto spolu vymiesime do hladka (aspoň 15 min., aby sa nám spojili všetky suroviny)....
Veselá pizza
Upečenú pizzu necháme postáť cca 5 minút, posypeme nakrájanou bazalkou a rukolou, nakrájame...
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hotovú kuracinu podávame s Ajvarom, šošovicou, špenátom a opečenou tekvicou. Pred...
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Dajte pozor, aby ste kalamáre neprevarili. Mohli by veľmi stvrdnúť. Aby ste tomu predišli,...
Grilované tofu
Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej...
Sladkosti
Výraznou zložkou bežne dostupných sladkostí je biely cukor. No rafinovaný klasický cukor,...
Koreniny už malým množstvom dokážu jedlo premeniť na malý zázrak
Oddávna sa používali na prípravu pokrmov a boli teda dôležitým obchodným tovarom...
Pizza s Podravkou Natur
Upečenú pizzu necháme trochu vychladnúť, nakrájame a podávame teplú.
Voňavá morčacia roláda
Upečenú roládu nakrájame a ešte teplú podávame so zvyškom pečenej cukety, varenou...
Quiche s ajvarom a smotanovým syrom
Upečený quiche nechajte vychladnúť 10-15 minút, bude sa lepšie krájať.
Stredomorská hubová polievka
Stredomorskú hubovú polievku podávame ozdobenú paradajkami a olivovým olejom.
Vtáčie mlieko – recept
Dáme variť mlieko, asi tak 1,8 l mlieka (2 dcl budeme potrebovať neskôr). Pridáme cukor, nie...
Šalát s pikantným steakom
Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a...
Treska so zeleninou
Rybu so zeleninou posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame.
Penne so špargľovou omáčkou
Jedlo posypeme nastrúhaným syrom, nakrájaným prosciuttom a vrcholčekmi špargle a podávame.
Štedrovečerné rizoto
Tesne pred dovarením rizota skúste pridať 1-2 polievkové lyžice citrónovej šťavy. Ryža...
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Dokonale pripravený tuniak by mal byť zvonka sprudka opečený a chrumkavý. V strede by mal byť...
Cícerová nátierka
Pred podávaním posypeme nátierku lieskovcami a podávame s hriankami, tacos, lupienkami alebo s...
Tournedos s maslovou zeleninou
Servírujeme na tanieri s opraženými toastami. Na každý plátok toastu dáme teplý steak,...
Losos s cuketovou krustou
Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pokiaľ toto jedlo pripravujete mimo sezónu čerstvého hrozna, môžete ho nahradiť 100 gramami...
Cícer s bielym syrom – recept
Cícer namočíme na 2 hodiny do studenej vody a potom ho v nej uvaríme. Scedíme...
Zelenina s mletým hovädzím mäsom – recept
Mäso opečieme bez tuku na teflónovej panvici /ak nemáme, tak iba na troške tuku...
Vřeténka s paprikou – recept
Odlehčený recept z těstovin a papriky. Dle surovin je těžké ho zařadit a tak tentokrát...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang