Cestoviny – recept
V slanej vode a kvapke oleja uvaríme cestoviny. Ošúpané paradajky opražíme na olivovom oleji...
Cestoviny – recept
V slanej vode a kvapke oleja uvaríme cestoviny. Ošúpané paradajky opražíme na olivovom oleji...
Slovenská ryža – recept
Ryžu opražte na oleji do hneda. Podlejte vodou, pridajte soľ, zeleninovú koreniacu zmes a...
Hovädzí steak so zeleninou
Hotové steaky položíme na teplý tanier, prikryjeme a necháme postáť asi 5 minút. Podávame...
Špagety so sardinkami a šampiňónmi
Posypte petržlenovou vňaťou a podávajte.
Stredomorská frittata
Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.
Medailóniky s hnedou ryžou
Teľacie medailóniky podávame s takto pripravenou ryžou a s obľúbeným šalátom.
Kuracie prsia v pomarančovej omáčke
Kuracie rezne zložíme na ohriaty tanier, na každý položíme koliesko pomaranča a všetko...
Šalát so srňacou filetou
Do misky dáme umytý špenát, pridáme jablká nakrájané na tenké plátky, mäso nakrájané...
Pečené kuracie mäso
Keď Podravku ochucovadlo pridáme hneď na začiatku prípravy jedla, výraznejšie prenikne do...
Mrkvová polievka
Polievku nalejeme do misiek, pridáme lyžicu kyslej smotany, lyžicu tekvicového oleja, trochu...
Kuracie medailóniky s hráškovým rizotom
Kuracie medailóniky podávame s hráškovým rizotom a posypeme ich syrom alebo hoblinami...
Kuracie tyčinky v kečupe
Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme...
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie plátky podávame s horčicou a grilovanou zeleninou.
Pošírovaný losos v omáčke mousseline
Plátky z lososa položíme na teplé taniere. Na stred plátkov dáme malú lyžičku omáčky a...
Šťavnaté mäkké zemiaky
Na každý upečený zemiak dáme lyžičku chrenu zmiešanú s kyslou smotanou. Posypeme mladou...
Aromatický steak so zeleninou
Podávajte teplé, pokvapkané tekutým ochucovadlom Podravka Natur, ktoré dodá jedlu...
Fašírka
Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, s hranolkami, dusenou alebo grilovanou zeleninou....
Plnené kuracie stehná
Pancetta alebo plátky slaniny pomáhajú zachovať jemnosť kuracieho mäsa a zároveň mu dodajú...
Matcha zmrzlina
Toto je pre mňa tá najľahšia zmrzlina na prípravu. Pretože arašidové alebo iné...
Jarné rolky s Ajvarom
Vypražené rolky poukladajte na papierový obrúsok, aby absorboval prebytočný tuk. Podávajte...
Steaky z lososa s jemnou bielou omáčkou
Omáčku stiahneme z plameňa a pridáme nasekaný kôpor a smotanu. Miešame, kým sa všetky...
Chrumkavé kuracie ražniči
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým...
Kuracie prsia s exotickou omáčkou
Hotové mäso posypeme petržlenovou vňaťou a nahrubo posekanými arašidmi. Podávame s ryžou.
Opekaná zelenina
Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang