Marhuľové smoothie – recept

Dozreté sladučké marhule si nemusíte vychutnávať len v koláčoch, knedliach či džemoch....

Medová torta – recept

Medová torta je sladký a vláčny dezert. Má bohatú chuť a ľahko skaramelizované okraje, čo...

Marhuľový lekvár – recept

Marhuľový lekvár je chutná a všestranná ovocná nátierka, ktorá sa vyrába varením...

Recept na makronky

Makronky alebo macarons sú sladké dobroty, ktoré majú pôvod vo Francúzsku. Sú to malé...

Mandľové fondue – recept

Mandľové fondue je lahodný a univerzálny pokrm, ktorý ponúka jedinečný spôsob, ako si...

maki-sushi-2

Maki sushi – recept

Maki sushi je druh tradičnej japonskej kuchyne, ktorý je dobre známy svojou kombináciou ryže,...

Liptovsko-talianske cestoviny – recept

Liptovsko-talianske cestoviny - jedinečný recept, ktorý spája slovenské a talianske chute....

Delená strava – základy, história

Delená strava je rozdelenie potravín z vášho jedálnička podľa rôznych kritérií tak, aby...

Orechové košíčky – recept

Je váš kalendár plný večierkov a osláv? Orechové košíčky sú ideálnym dezertom na...

Šošovicová polievka s kyslou kapustou a hubami – recept

Prebratú a umytú šošovicu namočíme na 24 hodín do vody. Varíme ju v tej istej vode,...

Orechový koláč so žĺtkovou polevou – recept

Recept na tradičný orechový koláč so žĺtkovou polevou, ktorý sa volá aj žĺtkové rezy,...

oranzove-rizoto-2

Oranžové rizoto

Oranžové rizoto nie je ťažké pripraviť. Je to vlastne veľmi jednoduché. Príprava rizota si...

Špargľa po maďarsky – recept

Špargľu uvaríme v posolenej vode a necháme odkvapkať. Strúhanku opražíme na masle. Na dno...

baklazanovy-kolac

Baklažánový koláč so strúhaným syrom – recept

Baklažány olúpeme, nakrájame na pozdĺžne plátky a na oleji osmažíme. Ohňovzdornú misu...

Cesta k čerstvosti: Optimálne podmienky skladovania ovocia a zeleniny

V dnešnej dobe, keď sa snažíme žiť zdravo a šetrne k našej planéte, je správne...

Bratislavské bravčové pliecko – recept

Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo...

Pečeňový nákyp – recept

Najskôr z pečene odstránime blanu a žily. Cibuľu nakrájame na drobné kúsky a podusíme ju...

„Pozlátené“ hovädzie držky na bolonský spôsob – recept

Držky najskôr uvaríme a následne ich pokrájame na štvorčeky. Do kastróla dáme štipku...

Recept na kuracie rezne s omáčkou

Rezne sú overená klasika, ktorú môžete pripraviť z rôznych druhov mäsa. Vyskúšajte tieto...

Krémová polievka z ružičkového kelu a zemiakov – recept

Ružičkový kel je kráľovská zelenina. Sú plné vitamínov, ružičky kelu vyzerajú krásne a...

Krémová mrkvovo – šošovicová polievka – recept

Túto vynikajúcu kombináciu chutí sme objavili celkom náhodou. Polievka na štýl, čo máme...

Kuracie mäso s čili po sečuánsky – recept

Chutné ázijské jedlo, ktoré pripravíte za 10 minút. Toto pikantné sečuánske kuracie mäso...

Recept na krémovú kuraciu polievku

Krémová kuracia polievka, ktorá vás zahreje až do špiku kostí. Domáca pohoda v podobe misky...

Recept na kurací Cordon Bleu

Ak vás už omrzeli tradičné rezne, vyskúšajte pre zmenu Cordon Bleu. Šunka a plátok syra...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang