talianska-omeleta-2

Talianska omeleta – recept

Vajíčka vyšľaháme s mliekom a múkou. Pridáme nakrájanú bazalku. Olivový olej rozpálime...

Poľovnícka šípková omáčka – recept

eseň je tu a s ňou aj šípky. Poďme si urobiť šípkovú omáčku, ktorú možno použiť...

Majonéza do zemiakového šalátu – recept

Vajcia rozbijeme a dáme do mixéra. Ak nemáme mixér, môžeme ich dať do misky a šľahať...

kari-omacka-india-2

Kari omáčka India – recept

Najprv si pripravíme ingrediencie, následne z citrónov vytlačíme šťavu. Do misky nalejeme...

Rakovské švaľky – recept

Viete prečo sa obyvatelia Rakovej nazývajú "švaľkari"? Pretože sa tam varia švaľky. Je to...

Vyprážané banány s medom – recept

Keď dostanete chuť na maškrtenie, určite si radi pochutnáte na výbornej a jednoduchej...

Neutrálne potraviny

rastlinné oleje /olivový, slnečnicový/, neztužené margaríny a maslo

Šalát z bielej kapusty – recept

Kapustu nakrájame na jemno, vložíme do misy a polejeme vriacou vodou. Necháme pol minúty...

Šalát zo šampiňónov – recept

Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme ich a na masle podusíme na slabom...

Prekladaná zemiaková baba – recept

Mäso naklepeme, nasolíme a necháme odpočívať v chladničke do ďalšieho dňa. Zo zemiakov,...

Diabolské bravčové mäso – recept

Mäso nakrájajte na tenké pásiky, asi 3 cm dlhé. V miske rozšľahajte vajcia, osoľte, viac...

Bravčové mäso s ananásom – recept

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom...

Hubová polievka – recept

Cibuľu nadrobno nakrájajte, speňte na masle, pridajte rascu, huby a všetko spolu poduste. Potom...

Živánska – recept

Na každú porciu si odtrhneme alobal. Musí byť hrubší, alebo ho dáme dvojmo. Na alobal...

Šťuka zapečená so špargľou – recept

Mäso zo šťuky umyjeme, osušíme a pokrájame na porcie. Maslom vymastíme ohňovzdornú...

Dusená moravská kapusta – recept

Na zápražku potrebujeme :

Čokoládové muffiny s váječným likérom – recept

V hrnci privedieme vodu do varu a pripravíme si nádobu, ktorá musí zapadnúť do hrnca. Do...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang