
Talianska omeleta – recept
Vajíčka vyšľaháme s mliekom a múkou. Pridáme nakrájanú bazalku. Olivový olej rozpálime...
Talianska omeleta – recept
Vajíčka vyšľaháme s mliekom a múkou. Pridáme nakrájanú bazalku. Olivový olej rozpálime...
Poľovnícka šípková omáčka – recept
eseň je tu a s ňou aj šípky. Poďme si urobiť šípkovú omáčku, ktorú možno použiť...
Majonéza do zemiakového šalátu – recept
Vajcia rozbijeme a dáme do mixéra. Ak nemáme mixér, môžeme ich dať do misky a šľahať...
Kari omáčka India – recept
Najprv si pripravíme ingrediencie, následne z citrónov vytlačíme šťavu. Do misky nalejeme...
Rakovské švaľky – recept
Viete prečo sa obyvatelia Rakovej nazývajú "švaľkari"? Pretože sa tam varia švaľky. Je to...
Vyprážané banány s medom – recept
Keď dostanete chuť na maškrtenie, určite si radi pochutnáte na výbornej a jednoduchej...
Neutrálne potraviny
rastlinné oleje /olivový, slnečnicový/, neztužené margaríny a maslo
Šalát z bielej kapusty – recept
Kapustu nakrájame na jemno, vložíme do misy a polejeme vriacou vodou. Necháme pol minúty...
Šalát zo šampiňónov – recept
Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme ich a na masle podusíme na slabom...
Prekladaná zemiaková baba – recept
Mäso naklepeme, nasolíme a necháme odpočívať v chladničke do ďalšieho dňa. Zo zemiakov,...
Diabolské bravčové mäso – recept
Mäso nakrájajte na tenké pásiky, asi 3 cm dlhé. V miske rozšľahajte vajcia, osoľte, viac...
Bravčové mäso s ananásom – recept
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom...
Hubová polievka – recept
Cibuľu nadrobno nakrájajte, speňte na masle, pridajte rascu, huby a všetko spolu poduste. Potom...
Živánska – recept
Na každú porciu si odtrhneme alobal. Musí byť hrubší, alebo ho dáme dvojmo. Na alobal...
Šťuka zapečená so špargľou – recept
Mäso zo šťuky umyjeme, osušíme a pokrájame na porcie. Maslom vymastíme ohňovzdornú...
Dusená moravská kapusta – recept
Na zápražku potrebujeme :
Čokoládové muffiny s váječným likérom – recept
V hrnci privedieme vodu do varu a pripravíme si nádobu, ktorá musí zapadnúť do hrnca. Do...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang