ako-casto-treba-jest-ryby

Ako často jesť ryby?

Všetci dobre vieme, že ryby sú veľmi zdravé, ale aj napriek tomu ich konzumujeme pomerne málo.

Medvedie mlieko – recept

Mlieko zohrejeme, dáme do pohára, zamiešame doň med a rum. Tento recept je vynikajúci pri...

Parmezánové sladké zemiaky – recept

Na panvicu nalejte olivový olej a rozohrejte ho. Nakrájajte si cesnak na tenké plátky. Potom ho...

Bruschetta – recept

Opečte chlieb a potrite cesnakom. Rajčiny pokrájajte na mesiačiky a poukladajte na chlieb....

Prívarok z červenej šošovice – recept

V rajnici na troche olivového oleja orestujeme na jemno nakrájanú cibuľku dozlatista. Umytú...

Cícerová polievka so zeleninou – recept

Cícer namočíme do vody aspoň na 12 hodín. Následne vodu zlejeme a v čerstvej (asi 2 litre)...

Kokosové rezy s marhuľami – recept

Cesto (na 2 pláty):

Opitý Izidor – recept

Cesto:

Pečené mäso s knedľou a kapustou – recept

Mäso:

Škoricový koláč – recept

V miske spolu zmiešame múku, cukor, vanilkový cukor, olej, mlieko, kypriaci prášok do pečiva,...

Banánový koláč s extra čokoládovou polevou – recept

Čokoládová poleva:

Jednoduchá orechová torta s ovocím – recept

Cesto:

Mandarínkové rezy – recept

Cesto:

Marlenka gulôčky – recept

Medové pláty najemno pomelieme, pridáme mleté orechy, med, maslo a spolu so skaramelizovaným...

Plnené linecké tyčinky – recept

Cesto:

Tvarohová roláda – recept

Cesto:

Griotka rezy – recept

Cesto:

Torta Philadelphia – recept

Cesto:

Svieženka – recept

Cesto (na dva pláty):

Zamatová roláda – recept

Cesto:

Lístkové trubičky – recept

Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske. Pokrájame ho na tenké pásy, ktorými...

Kuracia paštéta – recept

Pečienky očistíme a nakrájame na kúsky. Na panvici orestujeme na kocky nakrájanú...

Kokosové valčeky – recept

Na ozdobu:

Kornútky s krémom – recept

Krém:

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang