Oddelíme si žĺtka od bielkov Z bielok a 2 PL si vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtka vymiešame spolu s 5 PL teplej vody, olejom, cukrom do penista.
Krok 2
Zmiešame si múku, prášok do pečiva a 4 PL cukru. Zmes pridáme k žĺtkom. Ak je cesto príliš husté, prilejeme mlieko, ak riedke, pridáme trochu múky. Do žĺtkovej zmesi pridávame po lyžičkách penu z bielkov. Opatrne premiešavame. Zmes vylejeme na plech a pečieme pri 200 stupňoch asi 15 minút.
Krok 3
Po vychladnutí odstránime papier na pečenie a cesto vyklopíme sa polovlhkú utierku a opatrne zrolujeme. Necháme odležať na chladnom mieste asi 15 minút.
Krok 4
Zatiaľ si pripravíme plnku. V 0,5 – 0,7 litri mlieka si uvaríme 2 zlaté klasy, alebo 2 vanilkové pudingy. Necháme vychladnúť. Vyšľaháme si zmäknuté maslo s cukrom. Keď je puding vychladnutý, po 2 PL ho zašľahávame do masla.
Krok 5
Piškótové cesto odrolujeme a natrieme naň krém po celej ploche. Zrolujeme, polejeme roztopenou čokoládou a posypeme strúhaným kokosom. Dáme stuhnúť do chladničky. Dobrú chuť !