Recepty

Bravčové mäso s ananásom – recept

Suroviny

  • 400 g bravčového mäsa zo stehna
  • 100 g ananásového kompótu
  • 50 g mandlí
  • 3 lyžice dezertného červeného vína
  • 1 čajová lyžička Solamylu
  • Glutasol
  • 3 lyžice oleja
  • 1 lyžica nadrobno nasekanej petržlenovej vňate
  • cukor
  • soľ

Postup

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom oleji opražíme dozlata. Primiešame ananás, ktorý sme nakrájali na malé kúsky a olúpané, opražné mandle.

Pokvapkáme vínom a udusíme domäkka. Napokon posypeme trochou cukru a podľa chuti pridáme Glutasol. Posypeme petržlenovou vňaťou.

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang