Suroviny
- 500 g teľacej alebo bravčovej pečene
- 1 stredne veľká cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- hrsť zelenej fazuľky
- 1/4 karfiolu
- 1/2 menšej hlávky kapusty
- 2 karotky
- 4 chilli papričky
- na hrot noža mletého čierneho korenia a imbiru ( prípadne ďumbieru )
- 1 bobkový list
- 1 lyžica zomletých búrskych orieškov
- 1 lyžica sladkej sójovej omáčky
- 1 pohár kokosového mlieka
- olej
- soľ
Postup
Cibuľu a cesnak na drobné kúsky pokrájame, zľahka popražíme a pomiešame s koreninami a búrskymi orieškami. Pečeň pokrájame a pridáme ju spoločne so sójovou omáčkou ku zmesi.
Dusíme približne 20 minút. Potom prilejeme kokosové mlieko a zmiernime oheň. Je potrebné, aby sme neustále miešali, pretože by sa mlieko zrazilo. Pridáme taktiež pokrájanú zeleninu a chvíľu povaríme. Cibuľu opražíme do ružova a napokon ňou ozdobíme hotové jedlo.