Nahrejeme si panvicu s repkovým olejom.
Narežeme dubáky na väčšie kusy.
Cesnak a šalotku si očistíme od šupky a nadrobno nakrájame, pridávame ich až na konci, aby nám nezhoreli a nezhorkli.
Na rozohriatu panvicu pridáme dubáky.
Medzitým si nadrobno narežeme petržlen.
K dubákom pridáme ešte trochu repkového oleja a nadrobno narezanú šalotku a cesnak. Pečieme na miernom ohni, dochutíme kúskom masla, morskou soľou a čiernym korením.
Do panvice pridáme trochu vody a ešte kúsok masla a necháme zredukovať na požadovanú hustotu. Na koniec dochutíme všetko petržlenom a môžeme servírovať.
Servírujeme na malých panvičkách, dubáky polejeme rozpusteným maslom, v ktorom sa piekli, ozdobíme petržlenom a podávame s narezanou bagetou.