Na prípravu spoľahlivej polevy na tortu stačí maslo a práškový cukor. Vyskúšajte rôzne príchute a použite náš návod na výpočet množstva.
Ingrediencie
- 600 g preosiateho práškového cukru
- 300 g nesoleného masla, zmäknutého
Voliteľné prísady:
- jemne nastrúhaná citrónová kôra
- jemne nastrúhaná pomarančová kôra
- troška vanilkového extraktu
- niekoľko kvapiek potravinárskeho farbiva
- kakaový prášok podľa chuti
Postup
- Vyšľahajte 600 g preosiateho práškového cukru a 300 g masla spolu s vybranou arómou, farbivom alebo inou prísadou, ak použijete.
- Pridajte 2-3 lyžice vriacej vody na uvoľnenie a vyšľahajte do hladka.
- Naplňte vrecko s hviezdicovou tryskou a naneste na koláčiky alebo rozotrite v strede a na vrchu 20 cm torty pomocou paletového noža.